kwaliteit

historie

kleuradvies

TECHNISCH ADVIES
Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om een pand in goede staat van onderhoud te houden. Het is echter niet zo makkelijk om daarvoor een bepaalde vaste termijn te hanteren, want de frequentie is afhankelijk van veel factoren.

Natuurlijk kunnen we per onderdeel, per gevel of per gedeelte van een pand aangeven wanneer we weer onderhoud kunnen verwachten, en we kunnen dit ook prima financieel voor u in kaart brengen, maar indien na een aantal jaren blijkt dat het werk er nog goed uitziet, zullen wij u ook rustig adviseren om het nog wat uit te stellen. De enige juiste manier is dus om steeds weer het werk op te nemen en hiernaar te handelen, maar vrijwel alle bouwmaterialen hebben op enig moment bescherming tegen de weersinvloeden nodig om verval te voorkomen.


Alle schilderwerk heeft dus regelmatig een grondige inspectie nodig, zodat achterstallig onderhoud en hoge reparatiekosten worden voorkomen. Zo'n inspectie kunnen wij eenmalig of in een onderhoudssysteem voor u verzorgen. De belangrijkste bouwkundige aspecten worden daarbij adviserend meegenomen en de opnames zijn geheel gratis.
De uiteindelijke offerte is maatwerk. Wij vertellen u helder en duidelijk waar het in het onderhoud aan schort, wat wij er aan gaan doen en tegen welke kosten. Daarmee weet u precies waar u voor kiest, en worden onaangename verrassingen achteraf voorkomen.